Kuvituskettu

Mikä ketuttaa 2021?

Kettukilpailu

Vuoden 2021 Kettupäivien yhteydessä järjestetään jo kolmatta kertaa suuren suosion saanut ideakilpailu MIKÄ KETUTTAA? Kilpailussa etsitään raikkaita ideoita ja elokuva-aiheita, jotka kertovat tästä maailmasta tässä ja nyt, pureutuvat ongelmiin, löytävät uusia näkökulmia, ovat yleisiä tai omakohtaisia, yhteiskunnallisia, poliittisia, hyviä, kummallisia tai muuten vaan merkittäviä. Ketutuksen kenttä ja sfääri ovat vapaita, samoin kuin tyylien ja lajien kirjo. Idea voi olla fiktio, dokumentti, animaatio, multimediateos tai vaikka tieteisooppera. Ideoiden universumi on rajaton.

Pääpalkintona on Suomen Elokuvasäätiön myöntämä 1900 euron verovapaa käsikirjoitusapuraha idean kehittelyä ja käsikirjoittamista varten. Voittajan valitsee kolmihenkinen ketturaati, johon kuuluvat ELKE ry:n edustajina ohjaajat Anna Korhonen (raadin puheenjohtaja) ja Ville Suhonen sekä Suomen elokuvasäätiön edustajana tuotantoesittelijä Iris Olsson. Tulokset julkistetaan ja palkinto jaetaan Kettupäivillä elokuvateatteri Cinema Orionissa perjantaina 19.11.2021.

Kirjoita ideastasi tai aiheestasi korkeintaan kahden liuskan mittainen synopsis (=lyhyt sisältöselvitys, luonnos ideasta ja siitä millaisen elokuvan haluaisit tehdä). Liitä mukaan yhteystietosi (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) ja lähetä ideasi viimeistään perjantaina 5.11.2021 klo 24.00 osoitteeseen ketutus@kettupaivat.net