Kuvituskettu

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää

Historiaa

Kettupäivät sai alkunsa 40 vuotta sitten, kun ensimmäinen Kettumitali jaettiin elokuvalle Gracias a la vida - Elämälle kiitos vuonna 1981. Ensimmäinen festivaali järjestettiin vuonna 1984 ja Kettupäivät-nimeä alettiin käyttämään vasta vuonna 1986.

Nyt vuosia myöhemmin alunperin lyhytelokuvia esittävä elokuvatapahtuma on kasvanut aikuiseksi ja ohjelmisto sisältää myös pitkiä dokumentteja sekä fiktioita politiikasta, luonnosta, ihmisoikeuksista ja muista yhteiskunnallisista aiheista.

Vuodesta 2019 lähtien tapahtumaa on järjestänyt Elävän kuvan keskus ELKE ry Helsingin Eerikinkadulla sijaitsevassa Cinema Orionissa.

Lipunmyynti

Kettupäivien ohjelmiston ja oheisohjelman liput myydään Cinema Orionin lipunmyyntipisteellä Eerikinkatu 15 sekä verkkosivuilla cinemaorion.fi. Syksyn 2022 näytösten liput tulevat myyntiin 15.11. kello 10:00. Normaalin yksittäisen näytöslipun hinta on 11 euroa. Orionin sarjaliput kelpaavat maksuvälineenä festivaalin normaalihintaisiin näytöksiin.

Sosiaalinen media

Löydät meidät myös somesta: Facebookista ja Instagramista.

Tiimi

Tapahtuman järjestää Elävän kuvan keskus ELKE ry. Kettupäivien tuottajana toimii Joonas Koivula, kuraattoreina Anna Korhonen ja Roosa Toivonen sekä tiedottajana Valtteri Mustonen. Muita Kettutiimiläisiä ovat Jouko Aaltonen, Minna Nurmi ja Leena Närekangas.

Yhteistyö

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Kettupäivien kanssa, voit olla yhteydessä meihin suoraan alla olevan kaavakkeen kautta.

Festivaalia on tukenut Helsingin kaupunki, Taiteen edistämiskeskus ja Voima.

HELSINKI_Tunnus_MUSTA
taike_vaaka_v2
Voima

Kysyttävää?

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi olla meihin yhteydessä. Se käy kätevästi alla olevan kaavakkeen kautta.

Anna nimesi.
Kirjoita aihe.
Kirjoita viestisi.