Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää

Historiaa

Kettupäivät sai alkunsa 40 vuotta sitten, kun ensimmäinen Kettumitali jaettiin elokuvalle Gracias a la vida - Elämälle kiitos vuonna 1981. Ensimmäinen festivaali järjestettiin vuonna 1984 ja Kettupäivät-nimeä alettiin käyttämään vasta vuonna 1986.

Nyt vuosia myöhemmin alunperin lyhytelokuvia esittävä elokuvatapahtuma on kasvanut aikuiseksi ja ohjelmisto sisältää myös pitkiä dokumentteja sekä fiktioita politiikasta, luonnosta, ihmisoikeuksista ja muista yhteiskunnallisista aiheista.

Vuodesta 2019 lähtien tapahtumaa on järjestänyt Elävän kuvan keskus ELKE ry Helsingin Eerikinkadulla sijaitsevassa Cinema Orionissa. Vuonna 2023 Kettupäivät järjestetään Orionin remonttitilanteesta johtuen elokuvateatteri Kino K13:ssa (Katajanokanlaituri 11 A).

Lipunmyynti

Kettupäivien ohjelmiston ja oheisohjelman liput myydään Cinema Orionin verkkosivuilla cinemaorion.fi.

Syksyn 2023 näytösten liput tulevat myyntiin 15.11. kello 10:00. Normaalin yksittäisen näytöslipun hinta on 11 euroa ja alennusryhmien 9 euroa. 10-lipun henkilökohtaisen festivaalipassin hinta on 35 euroa.

Alennuslippuun ovat oikeutettuja alle 18-vuotiaat, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, veteraanit, varussotilaat ja siviilipalvelustaan suorittavat.

Orionin sarjaliput kelpaavat maksuvälineenä festivaalin normaalihintaisiin näytöksiin.

Saavutettavuus

Tutustu elokuvateatteri Kino K13:sta saavutettavuuteen elokuvateatterin sivuilla.

Sosiaalinen media

Löydät meidät myös somesta: Facebookista ja Instagramista.

Tiimi

Tapahtuman järjestää Elävän kuvan keskus ELKE ry. Kettupäivien taiteellisena johtajana toimii Markku Heikkinen sekä tuottaja-tiedottajana Iisa Aaltonen. Muita kettutiimiläisiä ovat Jouko Aaltonen, Heikki Kujanpää, Matti Lahtinen, Leena Närekangas, Tuomas Rantanen ja Jari Tamminen.

Yhteistyö

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Kettupäivien kanssa? Voit olla yhteydessä meihin suoraan alla olevan kaavakkeen kautta.

Festivaalia ovat tukeneet Helsingin kaupunki, Taiteen edistämiskeskus, Otto A. Malmin lahjoitusrahasto ja Voima.

Helsinki
Voima
TAIKE
Otto A.Malm logo FI white transparent

Kysyttävää?

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi olla meihin yhteydessä. Se käy kätevästi alla olevan kaavakkeen kautta.

Anna nimesi.
Kirjoita aihe.
Kirjoita viestisi.